Put Republike 12, 20000 Dubrovnik, Hrvatska, tel: +385(0)20 436 602, fax: +385(0)20 436 601

e-mail: pro-krecak@du.t-com.hr

Hrvatski
English
Deutch

nekretnine pro-krečak

početna stranica  

o nama  

kontakti  

atraktivna ponuda  

ponuda nekretnina

Mjesto:

Vrsta nekretnine:

Površina (m2):ponuda na vašem e-mailu

postanite korisnik  

property management

property management  

usluge  

yacht charter

jedrilice  

motorni brodovi  

gumenjaci  

informacije

republika hrvatska  

grad zagreb  

grad dubrovnik  

oglasni prostor

naši oglasi  

vaša ponuda i potražnja  

zakonske odredbe

nekretnine i graditeljstvo  

porezi  

property management


Dobro došli u PRO Krečak Property Management

PRO Krečak Property Management pruža široki raspon usluga vezanih uz održavanje nekretnina za vlasnike nekretnina u Hrvatskoj.Našim klijentima nudimo usluge:


Usluga čuvanja ključa
Nudimo opsežnu uslugu čuvanja s ciljem da vam osiguramo potpuni mir i bezbrižnost u trenucima vaše odsutnosti. Usluga obuhvaća:
· 24 satni hitni pozivi vašem objektu
· Organiziranje i prisustvovanje sastancima s graditeljima, trgovcima, itd.
· Dočekivanje gostiju kod objekta u prethodno dogovoreno vrijeme

Inspekcije tokom cijele godine
Održavanje vašeg doma u inozemstvu ima svoje izazove. Kada je objekt dulje vrijeme bez nadzora, mogu se dogoditi razne nepredviđene stvari od puknuća cijevi, oštećenja uslijed oluje itd. PRO Krečak Property Management provodi redovite inspekcije objekata tijekom cijele godine uz redovito podnošenje izvještaja o stanju nekretnina svojim klijentima osiguravajući tako njihovu bezbrižnost. U slučaju olujnog nevremena upućujemo osoblje u inspekciju vašeg objekta da bi se eventualno nastale štete mogle u najkraćem roku ukloniti. U slučaju potrebe bilo kakvih zahvata na vašem objektu odmah vas o tome informiramo. U slučaju manjih radova, nabavit ćemo ponudu od lokalne tvrtke i uz vaš pristanak organizirati uklanjanje nastalih problema. Ako su potrebni veći radovi, uz vaš pristanak, nabavit ćemo ponudu tvrtke te vam je poslati. Klijent mora tada potpisati da prihvaca ponudu prije nego li započnu bilo kakvi radovi. Kao privremenu mjeru zaštite , prije nego li započnu radovi na oštećenom objektu, naše će se osoblje pobrinuti za npr. zatvaranje vode ili zagradnja razbijenog prozora…


Usluga izmjene gostiju i čišćenja
Za uspješno iznajmljivanje nužno je da je vaš objekt u najboljem mogućem stanju. PRO Krečak Property Managment nudi kompletnu uslugu da bi vaš objekt bio spreman za idućeg gosta. Na dan kada vaši gosti trebaju napustiti objekt, naše će osoblje posjetiti objekt, provesti inspekciju i utvrditi stanje, te preuzeti ključ. Jednom kada su gosti naspustili objekt, naši čistači će sve pripremiti za dolazak idućeg gosta. Očistit će objekt u potpunosti, promijeniti plahte na krevetima, ručnike te nadomijestiti potrošni materijal u sanitarijama. Možemo po potrebi također složiti 'buket dobrodošlice' za nadolazeće goste. Molimo obavijestite nas unaprijed o vašim željama. Pri dolasku, nove će goste dočekati naše osoblje i pokazati im objekt, provjeriti stanje inventara, te dobiti suglasnost od gosta ovisno o stanju objekta i inventara.

Transport s aerodroma
Uz prethodnu najavu, možemo organizirati prijevoz vaših gostiju sa i do aerodroma u Dubrovniku (uz naknadu). Moguće je organizirati i posudbu automobila (rent a car) i njegovo upućivanje na mjesto dolaska vaših gostiju (aerodrom, trajektna luka…)